Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis
Bulvių košė yra prancūziškos kilmės žodis, tačiau tai visai ne prancūziškas patiekalas. Prancūzai tik pritaikė receptą sau, o vėliau jis paplito visose šalyse. Rusijoje bulvių košė yra mėgstamas garnyras. Ją galima patiekti su mėsa, paukštiena ar žuvimi - pagal skonį. Bulvių košė ant mėsos sultinio yra neįtikėtinai sotus garnyro variantas, toks patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekite bulvių košę ant šventinio stalo, patiekalą įvertins visi svečiai.
Žingsnis 1
Sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės. Sudėkite žoleles ir sutrinkite trintuvu. Sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Tada supilkite šiltą mėsos sultinį. Ir plakite mikseriu.
Žingsnis 4
Susmulkinkite šviežias žoleles ir pabarstykite ant virtų bulvių.
Kategorijos