Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis

Bulvių košė yra prancūziškos kilmės žodis, tačiau tai visai ne prancūziškas patiekalas. Prancūzai tik pritaikė receptą sau, o vėliau jis paplito visose šalyse. Rusijoje bulvių košė yra mėgstamas garnyras. Ją galima patiekti su mėsa, paukštiena ar žuvimi - pagal skonį. Bulvių košė ant mėsos sultinio yra neįtikėtinai sotus garnyro variantas, toks patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekite bulvių košę ant šventinio stalo, patiekalą įvertins visi svečiai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis Žingsnis 1
Sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės. Sudėkite žoleles ir sutrinkite trintuvu. Sutrinkite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis Žingsnis 2
Sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis Žingsnis 3
Tada supilkite šiltą mėsos sultinį. Ir plakite mikseriu.

Žingsnis 4

Bulvių košė su mėsos sultiniu ir žolelėmis Žingsnis 4
Susmulkinkite šviežias žoleles ir pabarstykite ant virtų bulvių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos