Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su moliūgais
Bulvių košė su moliūgais yra labai neįprasto skonio ir paįvairins jūsų kasdienį valgiaraštį. Tokiam patiekalui rinkitės ne saldžias, ne desertines moliūgų veisles. Moliūgas ir bulvės yra labai universalūs produktai. Iš jų galite paruošti įvairių patiekalų. Tokia bulvių košė bus puikus garnyras prie mėsos ar žuvies. Klasikinė bulvių košė tvirtai įsitvirtino mūsų valgiaraštyje daugiausia vienarūšiu variantu. Tačiau ne mažiau skanus ir sveikas patiekalas gaunamas sumaišius bulves su kitais ingredientais.
Žingsnis 1
Bulvę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Moliūgą, bulves ir nuluptą svogūną sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Nusausinkite ir supilkite grietinėlę, sviestą, česnaką ir druską.
Žingsnis 4
Visus ingredientus sutrinkite trintuvu. Šaukštu supilkite kvapnią tyrę į lėkštę. Papuoškite moliūgų sėklomis ir žolelėmis pagal skonį. Mėgaukitės.
Kategorijos