Bulvių košė su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su moliūgais

Bulvių košė su moliūgais yra labai neįprasto skonio ir paįvairins jūsų kasdienį valgiaraštį. Tokiam patiekalui rinkitės ne saldžias, ne desertines moliūgų veisles. Moliūgas ir bulvės yra labai universalūs produktai. Iš jų galite paruošti įvairių patiekalų. Tokia bulvių košė bus puikus garnyras prie mėsos ar žuvies. Klasikinė bulvių košė tvirtai įsitvirtino mūsų valgiaraštyje daugiausia vienarūšiu variantu. Tačiau ne mažiau skanus ir sveikas patiekalas gaunamas sumaišius bulves su kitais ingredientais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su moliūgais Žingsnis 1
Bulvę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė su moliūgais Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Moliūgą, bulves ir nuluptą svogūną sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite nedideliu kiekiu vandens. Virkite 15-20 minučių.

Žingsnis 3

Bulvių košė su moliūgais Žingsnis 3
Nusausinkite ir supilkite grietinėlę, sviestą, česnaką ir druską.

Žingsnis 4

Bulvių košė su moliūgais Žingsnis 4
Visus ingredientus sutrinkite trintuvu. Šaukštu supilkite kvapnią tyrę į lėkštę. Papuoškite moliūgų sėklomis ir žolelėmis pagal skonį. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos