Bulvių košė su morkomis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su morkomis ir grybais

Bulvių košė yra patiekalas, kurį daugelis žmonių žino iš vaikystės. Tai puikus garnyras prie bet kokios mėsos, žuvies ar paukštienos. Taip pat bulvių košė puikiai dera su daržovėmis. Mūsų bulvių košės receptas yra netrivialus, nes patiekalas iš karto ruošiamas su morkomis ir grybais. Tokia bulvių košė labai gražiai atrodo ant stalo ir yra neįtikėtinai kreminio skonio. Šis receptas turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale, jei ji nori nustebinti savo šeimą ir svečius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su morkomis ir grybais Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir morkas, supjaustykite nedideliais kubeliais. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies, pasūdykite. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su morkomis ir grybais Žingsnis 2
Grybus nuplaukite ir supjaustykite nedideliais griežinėliais, svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite, kol bus paruošti.

Žingsnis 3

Bulvių košė su morkomis ir grybais Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulvės ir morkos yra minkštos. Nusausinkite vandenį. Supilkite pieną ir sviestą. Bulves ir morkas sumaišykite blenderiu. Iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Bulvių košė su morkomis ir grybais Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite grybus ir svogūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos