Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su morkomis ir grybais
Bulvių košė yra patiekalas, kurį daugelis žmonių žino iš vaikystės. Tai puikus garnyras prie bet kokios mėsos, žuvies ar paukštienos. Taip pat bulvių košė puikiai dera su daržovėmis. Mūsų bulvių košės receptas yra netrivialus, nes patiekalas iš karto ruošiamas su morkomis ir grybais. Tokia bulvių košė labai gražiai atrodo ant stalo ir yra neįtikėtinai kreminio skonio. Šis receptas turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale, jei ji nori nustebinti savo šeimą ir svečius.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir morkas, supjaustykite nedideliais kubeliais. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies, pasūdykite. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Grybus nuplaukite ir supjaustykite nedideliais griežinėliais, svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite, kol bus paruošti.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar bulvės ir morkos yra minkštos. Nusausinkite vandenį. Supilkite pieną ir sviestą. Bulves ir morkas sumaišykite blenderiu. Iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite grybus ir svogūnus.
Kategorijos