Publikavimo data: 2024-05-19
Bulvių košė su obuoliais ir imbieru
Žingsnis 1
Nulupkite obuolį nuo žievelės, supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Nulupkite imbiero šaknį ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais gabalais (maždaug 4-8 gabalėliais, priklausomai nuo gumbų dydžio). Sudėkite jas į puodą, visiškai užpilkite šaltu vandeniu su nedidele atsarga ir užvirkite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar 25-30 minučių. Baigiant virti bulves pasūdykite.
Žingsnis 4
Sumaišykite visus ingredientus ir panardinamuoju maišytuvu sutrinkite iki tyrės.
Žingsnis 5
Į gautą košę pagal skonį įpilkite pieno, įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos