Publikavimo data: 2024-03-23
Bulvių košė su pienu
Bulvės yra labiausiai paplitusi daržovė Rusijoje. Patiekalai iš jų gaminami pavydėtinai dažnai tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Jos gali būti troškinamos, kepamos, verdamos arba kepamos orkaitėje, taip pat dedamos į sriubas: yra daugybė paruošimo variantų. Vienas iš populiarių patiekalų, kurie naudojami kaip garnyras, yra bulvių košė. Jai paruošti nereikia daug laiko, o tai reiškia, kad net ir po sunkios darbo dienos galite lengvai pamaitinti visą šeimą maistu ir skoniu.
Žingsnis 1
Bulvę supjaustykite dideliais gabalais (maždaug 4-8 gabalėliais, priklausomai nuo bulvės dydžio). Sudėkite ją į puodą, užpilkite šaltu vandeniu su nedidele atsarga ir padėkite virti. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar 25-30 minučių. Baigiant virti pasūdykite.
Žingsnis 2
Išpilkite vandenį iš keptuvės ir 4-5 min. trinkite bulves iki košės, kad išbyrėtų gumulėliai.
Žingsnis 3
Supilkite į košę pieną ir dar kartą sutrinkite bulves trintuvu.
Kategorijos