Bulvių košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Bulvių košė su pienu

Bulvės yra labiausiai paplitusi daržovė Rusijoje. Patiekalai iš jų gaminami pavydėtinai dažnai tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Jos gali būti troškinamos, kepamos, verdamos arba kepamos orkaitėje, taip pat dedamos į sriubas: yra daugybė paruošimo variantų. Vienas iš populiarių patiekalų, kurie naudojami kaip garnyras, yra bulvių košė. Jai paruošti nereikia daug laiko, o tai reiškia, kad net ir po sunkios darbo dienos galite lengvai pamaitinti visą šeimą maistu ir skoniu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su pienu Žingsnis 1
Bulvę supjaustykite dideliais gabalais (maždaug 4-8 gabalėliais, priklausomai nuo bulvės dydžio). Sudėkite ją į puodą, užpilkite šaltu vandeniu su nedidele atsarga ir padėkite virti. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar 25-30 minučių. Baigiant virti pasūdykite.

Žingsnis 2

Bulvių košė su pienu Žingsnis 2
Išpilkite vandenį iš keptuvės ir 4-5 min. trinkite bulves iki košės, kad išbyrėtų gumulėliai.

Žingsnis 3

Bulvių košė su pienu Žingsnis 3
Supilkite į košę pieną ir dar kartą sutrinkite bulves trintuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos