Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvių košė su pienu
XVIII a. viduryje Prancūzijoje bulvės buvo laikomos gyvulių pašaru, laikytos mirtinai pavojingomis ir pavojingomis, netgi buvo priimtas įstatymas, draudžiantis bulves auginti. Tačiau vieną dieną kalėjime įkalintas vaistininkas atrado, kad jos nėra mirtinos ir yra labai skanios. Išėjęs iš kalėjimo, jis gamino jas įvairiais būdais, įskaitant bulvių košę, ir visiems pasakojo apie šiuos nuostabius gumbus.
Žingsnis 1
Bulves užpilkite šaltu vandeniu, uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės. Atskirame puode pašildykite pieną ir sviestą, bet neužvirkite.
Žingsnis 2
Nusausinkite bulves ir sutrinkite jas arba pertrinkite per sietelį. Įberkite druskos, supilkite pieną ir sviestą ir išmaišykite.
Kategorijos