Bulvių košė su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Bulvių košė su pienu

XVIII a. viduryje Prancūzijoje bulvės buvo laikomos gyvulių pašaru, laikytos mirtinai pavojingomis ir pavojingomis, netgi buvo priimtas įstatymas, draudžiantis bulves auginti. Tačiau vieną dieną kalėjime įkalintas vaistininkas atrado, kad jos nėra mirtinos ir yra labai skanios. Išėjęs iš kalėjimo, jis gamino jas įvairiais būdais, įskaitant bulvių košę, ir visiems pasakojo apie šiuos nuostabius gumbus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su pienu Žingsnis 1
Bulves užpilkite šaltu vandeniu, uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės. Atskirame puode pašildykite pieną ir sviestą, bet neužvirkite.

Žingsnis 2

Bulvių košė su pienu Žingsnis 2
Nusausinkite bulves ir sutrinkite jas arba pertrinkite per sietelį. Įberkite druskos, supilkite pieną ir sviestą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos