Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su pomidorų pasta
Paįvairinkite klasikinį bulvių košės receptą naudodami pomidorų pastą. Ši nedidelė naujovė paįvairins pažįstamo patiekalo skonį. Ruošiant bulvių košę stenkitės naudoti nesubrendusias bulves. Su ja patiekalas bus puresnis. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais. Bulvių košę patiekite su kotletais, dešrelėmis, vištiena ar mėsos kepsniais.
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Kol bulvės verda, keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite pomidorų pastą, įberkite šiek tiek juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Nusausinkite bulves nuo vandens, kuriame jos virė. Į bulves sudėkite sviestą, keptas bulves ir vandenį. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košė.
Žingsnis 4
Patiekite bulvių košę į stalą.
Kategorijos