Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė su pomidorų sultimis
Raktas į skanią bulvių košę - kokybiškas sviestas ir tinkamos bulvės, kurios greitai išverda, kad susidarytų būsimos bulvių košės oro struktūra. Pačios bulvės yra neutralaus skonio, o tai reiškia, kad jos gerai išryškina ir sugeria papildomų ingredientų, tokių kaip prieskoniai, česnakai, kepti svogūnai ar net pomidorų sultys, skonį. Bulvių košė tinka kaip garnyras prie žuvies ar mėsos arba kaip atskiras patiekalas, jei į jį įdedama žolelių ir šviežių daržovių.
Žingsnis 1
Supjaustykite bulves gabaliukais ir sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite gabalėlį sviesto.
Žingsnis 2
Bulves susmulkinkite panardinamuoju trintuvu arba maišytuvu. Pagal skonį įberkite šiek tiek druskos.
Žingsnis 3
Atsargiai supilkite pomidorų sultis ant tyrės, stengdamiesi, kad ji nebūtų per skysta.
Žingsnis 4
Patiekite košę šaukštu į lėkštę. Papuoškite pabarstydami juodaisiais pipirais.
Kategorijos