Bulvių košė su pomidorų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulvių košė su pomidorų sultimis

Raktas į skanią bulvių košę - kokybiškas sviestas ir tinkamos bulvės, kurios greitai išverda, kad susidarytų būsimos bulvių košės oro struktūra. Pačios bulvės yra neutralaus skonio, o tai reiškia, kad jos gerai išryškina ir sugeria papildomų ingredientų, tokių kaip prieskoniai, česnakai, kepti svogūnai ar net pomidorų sultys, skonį. Bulvių košė tinka kaip garnyras prie žuvies ar mėsos arba kaip atskiras patiekalas, jei į jį įdedama žolelių ir šviežių daržovių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su pomidorų sultimis Žingsnis 1
Supjaustykite bulves gabaliukais ir sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite gabalėlį sviesto.

Žingsnis 2

Bulvių košė su pomidorų sultimis Žingsnis 2
Bulves susmulkinkite panardinamuoju trintuvu arba maišytuvu. Pagal skonį įberkite šiek tiek druskos.

Žingsnis 3

Bulvių košė su pomidorų sultimis Žingsnis 3
Atsargiai supilkite pomidorų sultis ant tyrės, stengdamiesi, kad ji nebūtų per skysta.

Žingsnis 4

Patiekite košę šaukštu į lėkštę. Papuoškite pabarstydami juodaisiais pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos