Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su rūkyta vištiena ir paprika
Kartais norisi, kad bulvių košės skonis nebūtų toks blankus, ir pridėti šiek tiek prieskonių. Tai galima lengvai padaryti paėmus prieskonių, pavyzdžiui, saldžiųjų ir aštriųjų paprikų, ir jų pridėjus gaminant. Ir tada gerai pažįstamas patiekalas įgaus visiškai naują skonį! O jei šią bulvių košę patieksite su rūkyta vištiena, aštraus ir saldžiarūgščio maisto mėgėjai tikrai negalės nuo jos atsiplėšti.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite skiltelėmis, puselėmis, jei jos mažos, arba ketvirčiais. Į atskirą dubenį sudėkite bulves, sviestą ir papriką. Bulves pasūdykite, jei to nepadarėte gamindami. Sutrinkite bulves mikseriu 3-4 minutes ir lėtai supilkite pieną iki norimos konsistencijos. Tyrė neturi būti per skysta, todėl pieną pilkite nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 2
Ant bulvių košės su paprikomis sudėkite griežinėliais supjaustytą rūkytą vištieną ir patiekite.
Kategorijos