Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su šparaginėmis pupelėmis
Prisidėti prie nepaprastos vakarienės yra paprasta. Mums visiems nusibosta tie patys patiekalai. Tačiau bulvių košės garnyras yra tikras vaikystės skonis. Jis kasdien ant stalo būna beveik visiems. O mes papasakosime, kaip ją paruošti, kad pašalintumėte nuobodų kasdieniškumą. Naudodamiesi mūsų receptais sukursite mėgstamą bulvių košę su neįprastu deriniu - bulvėmis ir šparaginėmis pupelėmis. Šį patiekalą įvertins jūsų artimieji.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir druska. Virkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Šakute patikrinkite, ar bulvės yra minkštos.
Žingsnis 2
Šparagines pupeles sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Perkelkite šparagines pupeles ir bulves į didelį gilų dubenį. Supilkite pieną, sudėkite sviestą. Suplakite maišytuvu.
Žingsnis 4
Kad pagaminta mėsa būtų pikantiškesnio skonio ir harmoningiau derėtų, užpilkite nedidelį kiekį padažo arba padažo.
Kategorijos