Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košė su šparaginėmis pupelėmis ir česnakais
Bulvių košė išpopuliarėjo nuo seniausių laikų. Juk šis garnyras tinka beveik prie visų patiekalų. O jos skonio savitumą galima pabrėžti įvairiais būdais. Pateikiame naują bulvių košės su šparaginėmis pupelėmis ir česnakais receptą. Patiekalas puikiai tiks ir prie šventinio stalo, ir paprastomis dienomis. Jame yra pačių naudingiausių ingredientų. Jūsų svečiai liks patenkinti šiuo patiekalu!
Žingsnis 1
Nulupkite bulves. Sudėkite bulves į puodą su šaltu vandeniu ir pasūdykite. Virkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Patikrinkite, ar bulvės yra minkštos, subadykite šakute.
Žingsnis 2
Išvirusias bulves sudėkite į gilų dubenį. Supilkite pieną ir sudėkite sviestą. Įdėkite susmulkintą česnaką. Gerai sutrinkite arba suplakite mikseriu.
Žingsnis 3
Į verdantį vandenį sudėkite šparagines pupeles. Vėl užvirinkite ir virkite 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Išvirusias pupeles perkelkite į bulves. Ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Prieš patiekiant į garnyrą įberkite žiupsnelį maltų pipirų. Šis patiekalas puikiai papuoš jūsų šventinį stalą.
Kategorijos