Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su sultiniu
Bulvių košė su sultiniu - naujas populiaraus patiekalo variantas. Jam paruošti nereikia daug laiko, todėl net ir po sunkios darbo dienos lengvai pamaitinsite visą šeimą ir svečius. Šio patiekalo universalumas leidžia jį derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Kad bulvių košė būtų orinė, imkite ne jaunas bulves. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Žingsnis 1
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kai bulvės išvirs, nusausinkite iš jų vandenį.
Žingsnis 3
Į bulves supilkite sultinį ir sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštą košę. Patiekalą galite pagardinti šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos