Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su sultiniu, krapais ir česnakais
Klasikinė bulvių košė tinka prie absoliučiai visų patiekalų kaip garnyras. Tačiau net ir klasiką galima paįvairinti! Tereikia pridėti keletą papildomų ingredientų! Šiame recepte bulvių košė verdama atskiestame mėsos sultinyje. Tai pakeičia įprastą patiekalo skonį. Įdėkite česnako ir maltų juodųjų pipirų, kad gardinimas būtų šiek tiek aštrus! Baigiant gaminti, lėkštę papuoškite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, pavyzdžiui, krapais arba petražolėmis!
Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentos supjaustykite bulves vienodo dydžio gabalėliais, kad būtų galima jas išvirti.
Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentelės susmulkinkite krapus.
Žingsnis 3
Paimkite didelį puodą ir sudėkite į jį bulves. Pripilkite vandens ir įpilkite sultinio. Į puodą įdėkite kelias skilteles česnako ir virkite bulves, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Kai bulvės išvirs, išpilkite iš puodo skystį.
Žingsnis 5
Specialiu trintuvu sutrinkite bulves iki košės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Bulvių košę sudėkite į lėkštę ir pabarstykite šviežiomis žolelėmis. Atlikta!
Kategorijos