Bulvių košė su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulvių košė su sūriu

Maloni naujovė - sūrio skonis ir aromatas - pakeis pačią paprasčiausią bulvių košę. Geriausias jos skonis - iš karto po virimo. Geriausia patiekalą gaminti per vieną kartą, tačiau jį galima paruošti ir iš anksto, svarbiausia - visiškai atvėsusias bulves sudėti į šaldytuvą. Atšaldytas sutrintas bulves su sūriu galite naudoti kepiniams (pyragams, pyragaičiams) ir pusgaminiams (koldūnams, zrazams). Prieš verdant į vandenį įberkite prieskonių, žolelių, prieskoninių žolelių ir druskos, kad bulvės būtų prisotintos priedų skonio.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Šakniavaisius supjaustykite vienodais gabalėliais, virkite pasūdytame vandenyje 25 minutes, nusausinkite. Bulves sutrinkite bulvių trintuvu iki vientisos masės. Supilkite karštą pieną ir toliau trinkite iki kreminės konsistencijos.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite košę. Į karštą bulvių košę suberkite tarkuotą sūrį ir gerai išmaišykite. Sudėkite grietinės ir pipirų mišinį ir vėl gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos