Publikavimo data: 2024-06-08
Bulvių košė su sūriu
Maloni naujovė - sūrio skonis ir aromatas - pakeis pačią paprasčiausią bulvių košę. Geriausias jos skonis - iš karto po virimo. Geriausia patiekalą gaminti per vieną kartą, tačiau jį galima paruošti ir iš anksto, svarbiausia - visiškai atvėsusias bulves sudėti į šaldytuvą. Atšaldytas sutrintas bulves su sūriu galite naudoti kepiniams (pyragams, pyragaičiams) ir pusgaminiams (koldūnams, zrazams). Prieš verdant į vandenį įberkite prieskonių, žolelių, prieskoninių žolelių ir druskos, kad bulvės būtų prisotintos priedų skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Šakniavaisius supjaustykite vienodais gabalėliais, virkite pasūdytame vandenyje 25 minutes, nusausinkite. Bulves sutrinkite bulvių trintuvu iki vientisos masės. Supilkite karštą pieną ir toliau trinkite iki kreminės konsistencijos.
Žingsnis 2
Paruoškite košę. Į karštą bulvių košę suberkite tarkuotą sūrį ir gerai išmaišykite. Sudėkite grietinės ir pipirų mišinį ir vėl gerai išmaišykite.
Kategorijos