Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su sūriu ir česnakais
Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Dėl šio patiekalo universalumo jį galima derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Bulvių košės receptas pagrįstas pienu ir sviestu. Patiekalą galima paįvairinti sūriu ir česnaku. Jie suteiks patiekalui neįprasto skonio. Bulvių košės orumas išgaunamas dėl ne jaunų bulvių, todėl šiuo atveju pirmenybę teikite joms. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį nuo bulvių. Į puodą supilkite pieną ir bulves sutrinkite trintuvu. Tada įberkite pipirų pagal skonį, česnako ir pusę sūrio. Kruopščiai išmaišykite patiekalą.
Žingsnis 3
Bulvių košę patiekite iš karto po virimo lėkštėse su vyšnių puselėmis ir tarkuotu sūriu.
Kategorijos