Bulvių košė su sūriu ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su sūriu ir česnakais

Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Dėl šio patiekalo universalumo jį galima derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Bulvių košės receptas pagrįstas pienu ir sviestu. Patiekalą galima paįvairinti sūriu ir česnaku. Jie suteiks patiekalui neįprasto skonio. Bulvių košės orumas išgaunamas dėl ne jaunų bulvių, todėl šiuo atveju pirmenybę teikite joms. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su sūriu ir česnakais Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sūriu ir česnakais Žingsnis 2
Nusausinkite vandenį nuo bulvių. Į puodą supilkite pieną ir bulves sutrinkite trintuvu. Tada įberkite pipirų pagal skonį, česnako ir pusę sūrio. Kruopščiai išmaišykite patiekalą.

Žingsnis 3

Bulvių košė su sūriu ir česnakais Žingsnis 3
Bulvių košę patiekite iš karto po virimo lėkštėse su vyšnių puselėmis ir tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos