Bulvių košė su sūriu ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su sūriu ir svogūnais

Bulvės yra labiausiai paplitusi daržovė Rusijoje. Patiekalai iš jų gaminami pavydėtinai dažnai tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Tradicinio bulvių košės recepto pagrindas - pienas ir sviestas. Jie patiekalui suteikia subtilų skonį. Siūlome paįvairinti bulvių košę sūriu ir svogūnais. Kad būtų puresnė, vartokite ne jaunų bulvių. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais. Bulvių košę derinkite su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su sūriu ir svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir išvirkite jas pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sūriu ir svogūnais Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksiniai.

Žingsnis 3

Bulvių košė su sūriu ir svogūnais Žingsnis 3
Nusausinkite virtas bulves. Supilkite pieną ir sutrinkite trintuvu iki košės. Tada sudėkite pakepintus svogūnus ir sūrį. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Bulvių košė su sūriu ir svogūnais Žingsnis 4
Bulvių košę patiekite iš karto po virimo lėkštėse ir su vyšnių puselėmis. Patiekalą pagal skonį galima papuošti pipirais ir šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos