Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis
Bulvių patiekalai, ypač bulvių košė, yra vienas skaniausių garnyrų, tinkančių prie bet kokio mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalo.
Žingsnis 1
Norėdami bulves išvirti greičiau, supjaustykite jas gabalėliais. Užpilkite bulves vandeniu ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kai bulvės išvirs, iš karto supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį. Sūris turi pradėti lydytis nuo karštų bulvių. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite. Smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles. Sudėkite į bulvių košę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite bulvių košę į lėkštę. Patiekite karštą.
Žingsnis 4
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir jais papuoškite patiekalą.
Kategorijos