Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis

Bulvių patiekalai, ypač bulvių košė, yra vienas skaniausių garnyrų, tinkančių prie bet kokio mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 1
Norėdami bulves išvirti greičiau, supjaustykite jas gabalėliais. Užpilkite bulves vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 2
Kai bulvės išvirs, iš karto supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį. Sūris turi pradėti lydytis nuo karštų bulvių. Visus ingredientus kruopščiai išmaišykite. Smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles. Sudėkite į bulvių košę ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 3
Šaukštu sudėkite bulvių košę į lėkštę. Patiekite karštą.

Žingsnis 4

Bulvių košė su sūriu ir žolelėmis Žingsnis 4
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir jais papuoškite patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos