Bulvių košė su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvių košė su sviestu

Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Šį universalų patiekalą galima lengvai derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Tradicinio bulvių košės recepto sudėtyje yra pieno ir sviesto. Šių ingredientų derinys patiekalui suteikia subtilų skonį. Bulvių košės orumas išgaunamas dėl nebrandžių bulvių, todėl šiuo atveju pirmenybę teikite joms. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 1
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 2
Išvirusias bulves nusausinkite ir sutrinkite trintuvu, įpilkite pieno ir sviesto.

Žingsnis 3

Bulvių košė su sviestu Žingsnis 3
Patiekite bulvių košę į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos