Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su sviestu
Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Šį universalų patiekalą galima lengvai derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Tradicinio bulvių košės recepto sudėtyje yra pieno ir sviesto. Šių ingredientų derinys patiekalui suteikia subtilų skonį. Bulvių košės orumas išgaunamas dėl nebrandžių bulvių, todėl šiuo atveju pirmenybę teikite joms. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Žingsnis 1
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Išvirusias bulves nusausinkite ir sutrinkite trintuvu, įpilkite pieno ir sviesto.
Žingsnis 3
Patiekite bulvių košę į stalą.
Kategorijos