Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su sviestu ir grietine
Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų Rusijoje. Dėl šio patiekalo universalumo jį galima derinti su mėsa, žuvimi, dešrelėmis ir daržovėmis. Šio bulvių košės recepto pagrindą sudaro sviestas ir grietinė. Jie patiekalui suteikia subtilaus skonio. Bulvių košės orumas išgaunamas dėl ne jaunų bulvių, todėl šiuo atveju pirmenybę teikite joms. Jaunus ir traškius gumbus geriau tiesiog išvirti ir patiekti su sviestu bei krapais.
Žingsnis 1
Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Nusausinkite bulves ir sutrinkite jas trintuvu, supilkite pieną, sviestą ir grietinę. Pagal skonį pagardinkite bulvių košę.
Žingsnis 3
Karštą bulvių košę patiekite lėkštėse.
Kategorijos