Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su sviestu ir pienu daugiafunkcinėje keptuvėje
Kiekvienas bent kartą gyvenime turėtų paragauti puikios bulvių košės. Su pienu ir sviestu virta bulvių košė. Ir be gumuliukų! Tam reikia žinoti kelias taisykles: bulves pjaustyti stambiai arba visai nepjaustyti, naudoti daugiau sviesto ir jį įvesti palaipsniui, bulves minkant. Niekada nepalikite bulvių košės kitai dienai. Šį garnyrą reikėtų patiekti tik šviežiai paruoštą!
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite bulves virimui. Jei gumbai maži, jų smulkinti nereikia.
Žingsnis 2
Į multicookerio dugną sudėkite bulves ir užpilkite vandeniu. Vanduo turi visiškai apsemti bulves. Nustatykite "Troškinimo" režimą ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Nusausinkite likusį vandenį iš multicookerio dubens.
Žingsnis 4
Sutrinkite bulves bulvių trintuvu. Taip pat galite naudoti panardinamąjį maišytuvą.
Žingsnis 5
Supilkite reikiamą kiekį pašildyto pieno į multicookerio dubenį ir sudėkite sviestą. Gerai išmaišykite bulves, kol gausite vientisą bulvių košės masę. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Tada dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Į gražias lėkštes porcijomis sudėkite sviestu pateptą bulvių košę. Paruošta!
Kategorijos