Bulvių košė su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Bulvių košė su svogūnais

Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų visame pasaulyje. Ją mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį patiekalą lengva paruošti, jis tinka prie mėsos ir žuvies. Bulvių košė būna sodri ir minkšta, švelnaus skonio. Kartu su traškiais svogūnais ši bulvių košė taps mėgstamiausia ant jūsų stalo!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su svogūnais Žingsnis 1
Bulves stambiai supjaustykite. Sudėkite jas į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Bulvių košė su svogūnais Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Bulvių košė su svogūnais Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį nuo virtų bulvių. Į bulves sudėkite suminkštintą sviestą, pieną ir svogūnus. Išmaišykite maišytuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos