Publikavimo data: 2024-04-17
Bulvių košė su svogūnais
Bulvių košė yra vienas populiariausių garnyrų visame pasaulyje. Ją mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Šį patiekalą lengva paruošti, jis tinka prie mėsos ir žuvies. Bulvių košė būna sodri ir minkšta, švelnaus skonio. Kartu su traškiais svogūnais ši bulvių košė taps mėgstamiausia ant jūsų stalo!
Žingsnis 1
Bulves stambiai supjaustykite. Sudėkite jas į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį nuo virtų bulvių. Į bulves sudėkite suminkštintą sviestą, pieną ir svogūnus. Išmaišykite maišytuvu.
Kategorijos