Publikavimo data: 2024-06-08
Bulvių košė su varške
Tradiciškai bulvių košė ruošiama su sviestu, pienu arba grietine. Tačiau jei į bulves įmaišysite varškės, ji bus ne ką prastesnė. Norėdami, kad bulvių košė būtų lengva ir oro, virti imkite krakmolingas bulves. Jos geriau verda ir yra gero skonio. Gerai, jei varškė bus naminė. Bulvių košė su varške bus skani, lengvų kreminių atspalvių. Toks garnyras tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Į puodą pripilkite bulves vandens. Skystis turi visiškai apsemti turinį. Pasūdykite, virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės 20-25 minutes. Tada nusunkite skystį ir sutrinkite bulves.
Žingsnis 2
Pasigaminkite bulvių košę su varške. Į bulvių košę supilkite karštą virintą pieną, įdėkite sviesto, išmaišykite. Sudėkite varškę. Plakite mikseriu iki vientisos ir purios masės.
Kategorijos