Bulvių košė su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulvių košė su varške

Tradiciškai bulvių košė ruošiama su sviestu, pienu arba grietine. Tačiau jei į bulves įmaišysite varškės, ji bus ne ką prastesnė. Norėdami, kad bulvių košė būtų lengva ir oro, virti imkite krakmolingas bulves. Jos geriau verda ir yra gero skonio. Gerai, jei varškė bus naminė. Bulvių košė su varške bus skani, lengvų kreminių atspalvių. Toks garnyras tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su varške Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Į puodą pripilkite bulves vandens. Skystis turi visiškai apsemti turinį. Pasūdykite, virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės 20-25 minutes. Tada nusunkite skystį ir sutrinkite bulves.

Žingsnis 2

Bulvių košė su varške Žingsnis 2
Pasigaminkite bulvių košę su varške. Į bulvių košę supilkite karštą virintą pieną, įdėkite sviesto, išmaišykite. Sudėkite varškę. Plakite mikseriu iki vientisos ir purios masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos