Bulvių košė su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Bulvių košė su vištiena

Bulvių košė su vištiena yra klasikinis rusų virtuvės patiekalas. Yra daugybė receptų ir patiekimo būdų. Geriau rinktis krakmolingas bulves su šviesiai ruda odele ir šviesiu minkštimu. Ji geriau verdama ir suteikia švelnią bulvių košės konsistenciją. Galima naudoti bet kurią vištienos dalį. Jei norite dietinio patiekalo, naudokite filė.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių košė su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Vištienos šlauneles pagardinkite druska ir pipirais. Peiliu padarykite įpjovimus ir įdėkite česnako gabalėlius. Dubenyje sumaišykite majonezą, 1 kiaušinį, susmulkintą česnaką, įpilkite 1 šaukštelį vandens, produktus išmaišykite. Sudėkite kumpius į marinatą ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 2

Bulvių košė su vištiena Žingsnis 2
Kol vištiena marinuojama, užvirkite bulves. Sudėkite bulves į verdantį vandenį su trupučiu druskos ir virkite apie 20 minučių, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 3

Bulvių košė su vištiena Žingsnis 3
Iškepkite vištieną orkaitėje. Sudėkite marinuotus kumpius į formą ir kepkite 1 valandą.

Žingsnis 4

Bulvių košė su vištiena Žingsnis 4
Sutrinkite bulves. Nusausinkite bulves, įpilkite stiklinę pašildyto pieno ir sutrinkite. Įdėkite sviesto ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos