Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli

Šią šaltą ir snieguotą žiemą jums patiks švelni, oriai ir skaniai paruošta bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hopli-suneli. Rinkdamiesi vištienos kepenėles atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Šviežios ir skanios kepenėlės yra rudos spalvos be dėmių, su lengvu bordo atspalviu. Kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, naudokite mažiausio riebumo grietinėlę arba ją pakeiskite pienu. Prieš patiekdami nepamirškite patiekalo papuošti žolelėmis!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 2

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite.

Žingsnis 3

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli Žingsnis 3
Bulves virkite 10-15 minučių. Tada sudėkite sviestą, supilkite grietinėlę. Plakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli Žingsnis 4
Į puodą sudėkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Susmulkinkite vištienos kepenėles, įpilkite grietinės, druskos, pabarstykite hmeli-suneli. Troškinkite ingredientus 10 minučių.

Žingsnis 5

Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli Žingsnis 5
Prieš patiekdami patiekalą pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos