Publikavimo data: 2025-08-19
Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hmeli-suneli
Šią šaltą ir snieguotą žiemą jums patiks švelni, oriai ir skaniai paruošta bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir hopli-suneli. Rinkdamiesi vištienos kepenėles atkreipkite dėmesį į jų spalvą. Šviežios ir skanios kepenėlės yra rudos spalvos be dėmių, su lengvu bordo atspalviu. Kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, naudokite mažiausio riebumo grietinėlę arba ją pakeiskite pienu. Prieš patiekdami nepamirškite patiekalo papuošti žolelėmis!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite.
Žingsnis 3
Bulves virkite 10-15 minučių. Tada sudėkite sviestą, supilkite grietinėlę. Plakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite supjaustytas morkas ir svogūnus. Susmulkinkite vištienos kepenėles, įpilkite grietinės, druskos, pabarstykite hmeli-suneli. Troškinkite ingredientus 10 minučių.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami patiekalą pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos