Publikavimo data: 2025-08-17
Bulvių košė su vištienos kepenėlėmis ir svogūnais
Paruoškite lengvą ir sočią vakarienę pagal mūsų receptą! Visi ingredientai nuostabiai dera tarpusavyje, išryškindami kiekvieno ingrediento skonį. Svogūnai suteiks patiekalui ryškaus skonio, ir jis taps dar gardesnis. Švelnus vištienos kepenėlių, pomidorų pastos ir grietinėlės derinys bulvių košėje patiks ir suaugusiesiems, ir mažiesiems gurmanams! Kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, naudokite mažiausio riebumo grietinėlę arba pakeiskite ją pienu.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Bulves virkite 10-15 minučių, kol suminkštės. Tada sudėkite sviestą, supilkite grietinėlę. Išplakite mikseriu.
Žingsnis 4
Supjaustykite kepenis vienodo dydžio gabalėliais. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite kepenis, suberkite morkas ir svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite pomidorų pastą. Kepkite 5 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 5
Į lėkštes dėkite bulvių košę, ant viršaus - keptas kepenėles ir daržoves. Patiekite su žalumynais. Gero apetito!
Kategorijos