Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė su žaliaisiais svogūnais ir grietinėlės sūriu
Bulvių košė su žaliaisiais svogūnais ir grietinėlės sūriu - nauja pažįstamo ir mėgstamo garnyro interpretacija. Papildomi ingredientai suteiks patiekalui ypatingo skonio, jis taps švelnus ir sotus. Šis receptas bus ypač aktualus vasarą, kai žaliųjų svogūnų galima lengvai prisirinkti į namelį. Bent jau parduotuvėje jis visada parduodamas. Virti bulvių košę pagal naująjį receptą galima naudoti ir kasdienei šeimos vakarienei, ir šventinei puotai. Prie šio garnyro puikiai tiks žuvis, vištiena arba mėsa.
Žingsnis 1
Bulves nuplaukite, nulupkite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kol bulvės verda, smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį nuo virtų bulvių. Į puodą įdėkite grietinėlės sūrio. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košė. Patarimas: jei norite skystesnės košės, puode palikite šiek tiek vandens, kuriame virė bulvės.
Žingsnis 4
Į bulvių košę sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Bulvių košę su žaliaisiais svogūnais ir grietinėlės sūriu išdėliokite lėkštėse ir patiekite.
Kategorijos