Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvių košė "Tender"
Mano šeimos mėgstamiausias garnyras yra bulvių košė. Kreminės, minkštos ir tirpstančios burnoje.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais griežinėliais (kad greičiau išvirtų) ir užpilkite šaltu vandeniu, pagal skonį pasūdykite. Virkite apie 30 minučių, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 2
Kai bulvės išvirs, išpilkite vandenį, bet ne visą.
Žingsnis 3
Sudėkite sviestą ir gerai sutrinkite bulves trintuvu.
Žingsnis 4
Supilkite 100 ml pieno ir dar kartą gerai išminkykite.
Žingsnis 5
Įmaišykite 2 kiaušinius ir pagal skonį įberkite druskos. Gerai išmaišykite (pageidautina greitai, kad kiaušinio baltymas nesusitrauktų). Išmaišykite tyrę, kol neliks didelių gumuliukų.
Kategorijos