Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košės su grietinės padažu receptas
Bulvių košės su grietinės padažu ir lęšiais receptas - tai patiekalas, kurį kartą paragavę įtrauksite į savo nuolatinį valgiaraštį. Tik įsivaizduokite: šilkinė grietinės konsistencija ir tyras jos skonis, skirtingi sojų padažo ir marinuotų agurkų kartumo atspalviai, gardus kepintų svogūnų traškumas. Kalbant apie pagrindą, lęšius, kruopos nėra labai populiarios. Na, o jūs turėtumėte! Gaminkite šedevrus iš turimų produktų, taip bus dar įdomiau. Svarbu tai, kad naudos iš tokių patiekalų kur kas daugiau nei iš skanėstų.
Žingsnis 1
Išvirkite lęšius. Tam paimkite kruopas ir dvigubai daugiau vandens. Vadovaukitės ant pakuotės pateiktais patarimais, nes priklausomai nuo veislės lęšius galima virti nuo 10 iki 40 minučių.
Žingsnis 2
Kai lęšiai išvirs, įberkite druskos ir sutrinkite juos trintuvu arba panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus, grietinę ir keptą svogūną.
Žingsnis 5
Padažą gerai išmaišykite. Paragaukite. Jei reikia, įberkite maltų pipirų ir druskos.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, lęšių košę ir grietinės padažą.
Kategorijos