Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių košės su konservuotais kukurūzais receptas
Konservuotų kukurūzų košė - lengvai pagaminamas vegetariškas patiekalas, kurį galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba skanų garnyrą. Dėl recepte pakepintų svogūnų jis įgauna šiek tiek aštrų skonį, o patiekiamas su spanguolėmis įgauna šiek tiek saldumo. Tai gana originalus šiltas vegetariškas garnyras ispaniškos virtuvės dvasia.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus alyvuogių aliejuje 10-15 minučių, kol jie taps auksinės spalvos, ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Į atskirą dubenį sudėkite pakepintus svogūnus ir kukurūzus, įpilkite šiek tiek pieno.
Žingsnis 4
Purienai skirtus ingredientus suplakite mikseriu. Plakite, kol masė taps tiršta, pamažu pilkite pieną, kol masė taps pakankamai tiršta. Purieną pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Kukurūzų košė paruošta, galite ją papuošti ir patiekti.
Kategorijos