Publikavimo data: 2024-05-25
Bulvių pyragas su malta mėsa
Bulvių pyragas su malta mėsa orkaitėje užkariaus išrankiausių gurmanų širdis. Tešlą paruošite greitai, jos nereikia ilgai minkyti ir laukti, kol pakils. Įdarui naudokite bulves ir maltą jautieną. Šis derinys suteikia pyragui neįtikėtiną aromatą ir skonį. Pabandykite paruošti greitą pyragą su bulvėmis ir malta jautiena pagal išsamų receptą ir patiekite vakarienei ar arbatos vakarėliui.
Žingsnis 1
Perdirbkite įdarui skirtus ingredientus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite joje augalinį aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol apskrus, ir sudėkite maltą jautieną. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir troškinkite, kol pusiau iškeps, uždengę dangčiu. Kol malta jautiena troškinasi, išvirkite bulves. Nusausinkite ir sutrinkite bulves šakute. Sumaišykite maltą jautieną su bulvėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite įdaro tešlą. Įmuškite kiaušinius. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, supilkite išplaktus kiaušinius. Išmaišykite ir nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Išminkykite tešlą iki grietinės konsistencijos.
Žingsnis 3
Suformuokite pyrago įdarą. Į formą supilkite pusę tešlos, ant viršaus tolygiai paskirstykite įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu ir užpildykite likusia tešla.
Žingsnis 4
Iškepkite bulvių ir maltos mėsos pyragą. Dėkite formą su pyragu į įkaitintą orkaitę 50-60 minučių. Skanus bulvių pyragas paruoštas.
Kategorijos