Bulvių pyragas su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Bulvių pyragas su malta mėsa

Bulvių pyragas su malta mėsa orkaitėje užkariaus išrankiausių gurmanų širdis. Tešlą paruošite greitai, jos nereikia ilgai minkyti ir laukti, kol pakils. Įdarui naudokite bulves ir maltą jautieną. Šis derinys suteikia pyragui neįtikėtiną aromatą ir skonį. Pabandykite paruošti greitą pyragą su bulvėmis ir malta jautiena pagal išsamų receptą ir patiekite vakarienei ar arbatos vakarėliui.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių pyragas su malta mėsa Žingsnis 1
Perdirbkite įdarui skirtus ingredientus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite joje augalinį aliejų ir sudėkite svogūną. Kepkite, kol apskrus, ir sudėkite maltą jautieną. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir troškinkite, kol pusiau iškeps, uždengę dangčiu. Kol malta jautiena troškinasi, išvirkite bulves. Nusausinkite ir sutrinkite bulves šakute. Sumaišykite maltą jautieną su bulvėmis.

Žingsnis 2

Bulvių pyragas su malta mėsa Žingsnis 2
Paruoškite įdaro tešlą. Įmuškite kiaušinius. Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, supilkite išplaktus kiaušinius. Išmaišykite ir nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Išminkykite tešlą iki grietinės konsistencijos.

Žingsnis 3

Bulvių pyragas su malta mėsa Žingsnis 3
Suformuokite pyrago įdarą. Į formą supilkite pusę tešlos, ant viršaus tolygiai paskirstykite įdarą, pabarstykite tarkuotu sūriu ir užpildykite likusia tešla.

Žingsnis 4

Iškepkite bulvių ir maltos mėsos pyragą. Dėkite formą su pyragu į įkaitintą orkaitę 50-60 minučių. Skanus bulvių pyragas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos