Bulvių ruošiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Bulvių ruošiniai

Tiurija - tai sena rusiška žuvienė, gaminama iš duonos riekelių arba džiūvėsėlių ant vandens, rūgpienio arba pieno, pagardinta augaliniu aliejumi.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvių ruošiniai Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.

Žingsnis 2

Bulvių ruošiniai Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius, kad jie būtų tinkami turi. Supjaustykite ruginės duonos riekes kubeliais ir 5-8 min. džiovinkite 180 laipsnių orkaitėje.

Žingsnis 3

Bulvių ruošiniai Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite svogūnus, ridikėlius, virtas bulves, žoleles ir šaukštelį valgomųjų krienų.

Žingsnis 4

Bulvių ruošiniai Žingsnis 4
Supilkite girą į dubenį su ingredientais. Pagal skonį įberkite druskos ir augalinio aliejaus.

Žingsnis 5

Bulvių ruošiniai Žingsnis 5
Bulvių biryani paruoštas. Patiekite su šaukštu ir papildoma porcija stalo krienų prie žuvienės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos