Publikavimo data: 2024-09-14
Bulvių ruošiniai
Tiurija - tai sena rusiška žuvienė, gaminama iš duonos riekelių arba džiūvėsėlių ant vandens, rūgpienio arba pieno, pagardinta augaliniu aliejumi.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius, kad jie būtų tinkami turi. Supjaustykite ruginės duonos riekes kubeliais ir 5-8 min. džiovinkite 180 laipsnių orkaitėje.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite svogūnus, ridikėlius, virtas bulves, žoleles ir šaukštelį valgomųjų krienų.
Žingsnis 4
Supilkite girą į dubenį su ingredientais. Pagal skonį įberkite druskos ir augalinio aliejaus.
Žingsnis 5
Bulvių biryani paruoštas. Patiekite su šaukštu ir papildoma porcija stalo krienų prie žuvienės.
Kategorijos