Kalėjimas ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Kalėjimas ant vandens

Tiurija yra tradicinis slavų tautų patiekalas - šalta sriuba iš duonos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalėjimas ant vandens Žingsnis 1
Supjaustykite duoną kubeliais ir pabarstykite žiupsneliu druskos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir petražoles.

Žingsnis 2

Kalėjimas ant vandens Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius troškiniui. Duoną sudėkite į kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir įkiškite į ją formą. Kelias minutes džiovinkite duoną. Išimkite duoną iš orkaitės ir atvėsinkite. Duonos džiūvėsėliai turi būti paruošti.

Žingsnis 3

Kalėjimas ant vandens Žingsnis 3
Duoną, svogūnus ir petražoles sudėkite į dubenį ir užpilkite vandeniu. Pagal skonį įpilkite augalinio aliejaus ir druskos. Į lėkštės vidurį įdėkite šaukštelį valgomųjų krienų.

Žingsnis 4

Kalėjimas ant vandens Žingsnis 4
Paruoštas sotus duonos troškinys. Patiekite šaltą ir su papildoma porcija krienų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos