Publikavimo data: 2024-09-14
Kalėjimas ant vandens
Tiurija yra tradicinis slavų tautų patiekalas - šalta sriuba iš duonos.
Žingsnis 1
Supjaustykite duoną kubeliais ir pabarstykite žiupsneliu druskos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius troškiniui. Duoną sudėkite į kepimo formą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir įkiškite į ją formą. Kelias minutes džiovinkite duoną. Išimkite duoną iš orkaitės ir atvėsinkite. Duonos džiūvėsėliai turi būti paruošti.
Žingsnis 3
Duoną, svogūnus ir petražoles sudėkite į dubenį ir užpilkite vandeniu. Pagal skonį įpilkite augalinio aliejaus ir druskos. Į lėkštės vidurį įdėkite šaukštelį valgomųjų krienų.
Žingsnis 4
Paruoštas sotus duonos troškinys. Patiekite šaltą ir su papildoma porcija krienų.
Kategorijos