Publikavimo data: 2024-06-22
Šalta agurkų sriuba su mėtomis
Agurkų sriuba, kuri ruošiama jogurto pagrindu, pridedant aromatinių prieskonių ir žolelių. Sriubos nereikia virti, ji yra pikantiško skonio ir tirštos konsistencijos. Puikus patiekalas karštomis, žvarbiomis dienomis.
Žingsnis 1
Nulupkite agurkus ir sutrinkite juos į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į tą patį dubenį sudėkite jogurtą, česnaką, mėtų lapelius, tarkuotą citrinos žievelę ir tris šaukštus vyno acto. Paruoškite sriubos pagrindą. Paimkite panardinamąjį maišytuvą ir visą pieno produktų, agurkų ir kitų dalykų masę aparato pagalba paverskite tiršta žalsvos spalvos mase.
Žingsnis 3
Tada sumaišykite rankiniu plakikliu su neriebia grietinėle. Prieš pat patiekdami pagardinkite pipirais ir druska.
Kategorijos