Bulvių troškinys "Ekstazė" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Bulvių troškinys "Ekstazė"

Bulvių troškinys gaunasi švelnus ir skanus. Skonis primena pyragą. Dėl plonais griežinėliais supjaustytų bulvių jis būna labai sultingas ir gerai iškepęs. Šis patiekalas tinka šventiniam stalui, porcijos labai gražios ir patogiai supjaustytos. Patiekimas bus aukščiausio lygio, o skonis privers susižavėti rafinuočiausius išrankiausius.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 1
Į išteptos riebalais formos dugną sudėkite įdarą. Druska ir pipirai.

Žingsnis 2

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite kopūstų smulkintuvu. Bulvės turi būti supjaustytos kuo plonesniais griežinėliais.

Žingsnis 3

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 3
Į bulves supilkite prieskonius, druską, saulėgrąžų aliejų, majonezą ir išspaustą česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 4
Ant maltos mėsos lygiu sluoksniu sudėkite bulves.

Žingsnis 5

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite ant bulvių.

Žingsnis 6

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 6
Pomidorą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Dėkite ant sūrio sluoksnio.

Žingsnis 7

Bulvių troškinys "Ekstazė" Žingsnis 7
Kepkite 165 laipsnių temperatūroje 1 valandą ir 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos