Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvių troškinys "Ekstazė"
Bulvių troškinys gaunasi švelnus ir skanus. Skonis primena pyragą. Dėl plonais griežinėliais supjaustytų bulvių jis būna labai sultingas ir gerai iškepęs. Šis patiekalas tinka šventiniam stalui, porcijos labai gražios ir patogiai supjaustytos. Patiekimas bus aukščiausio lygio, o skonis privers susižavėti rafinuočiausius išrankiausius.
Žingsnis 1
Į išteptos riebalais formos dugną sudėkite įdarą. Druska ir pipirai.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite kopūstų smulkintuvu. Bulvės turi būti supjaustytos kuo plonesniais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į bulves supilkite prieskonius, druską, saulėgrąžų aliejų, majonezą ir išspaustą česnaką. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant maltos mėsos lygiu sluoksniu sudėkite bulves.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite ant bulvių.
Žingsnis 6
Pomidorą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Dėkite ant sūrio sluoksnio.
Žingsnis 7
Kepkite 165 laipsnių temperatūroje 1 valandą ir 30 minučių.
Kategorijos