Buritto su ryžiais ir jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Buritto su ryžiais ir jautiena

Meksikos virtuvė - tai actekų ir majų virtuvės, kurie naudojo pupeles, kukurūzus, pomidorus, avokadus, kaktususus ir aštriąsias paprikas, mišinys. Taip pat yra ispaniškos virtuvės mišinys, iš jos išlikę desertų ir mėsos patiekalų. Be to, meksikiečių virtuvė yra labai aštri, todėl tinka ne visiems. Salsa - tai tradicinis padažas, gaminamas iš paprikų ir pomidorų, pridedant įvairių prieskonių.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Buritto su ryžiais ir jautiena Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą, smulkintą svogūną ir papriką, supilkite citrinos sultis, įberkite druskos, įberkite 1 arbatinį šaukštelį paprikos, išmaišykite ir palikite marinuotis.

Žingsnis 2

Buritto su ryžiais ir jautiena Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite pupeles ir citrinos sultis, išgarinkite, tada sudėkite virtus ryžius ir dar minutę patroškinkite.

Žingsnis 3

Buritto su ryžiais ir jautiena Žingsnis 3
Kepkite marinuotą faršą, kol iškeps.

Žingsnis 4

Buritto su ryžiais ir jautiena Žingsnis 4
Paruoškite salsą: susmulkinkite pomidorus, saldžiąją papriką, česnaką, petražoles ir sudėkite į trintuvą. Suplakite ir įpilkite alyvuogių aliejaus ir sojų padažo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Buritto su ryžiais ir jautiena Žingsnis 5
Ant lavašo plokštainio pakaitomis išdėliokite pupeles ir ryžius, ant viršaus sudėkite maltą mėsą, tada sumaišytas daržoves, suvyniokite į voką ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos