Publikavimo data: 2024-06-09
Buritto su ryžiais ir jautiena
Meksikos virtuvė - tai actekų ir majų virtuvės, kurie naudojo pupeles, kukurūzus, pomidorus, avokadus, kaktususus ir aštriąsias paprikas, mišinys. Taip pat yra ispaniškos virtuvės mišinys, iš jos išlikę desertų ir mėsos patiekalų. Be to, meksikiečių virtuvė yra labai aštri, todėl tinka ne visiems. Salsa - tai tradicinis padažas, gaminamas iš paprikų ir pomidorų, pridedant įvairių prieskonių.
Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą, smulkintą svogūną ir papriką, supilkite citrinos sultis, įberkite druskos, įberkite 1 arbatinį šaukštelį paprikos, išmaišykite ir palikite marinuotis.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite pupeles ir citrinos sultis, išgarinkite, tada sudėkite virtus ryžius ir dar minutę patroškinkite.
Žingsnis 3
Kepkite marinuotą faršą, kol iškeps.
Žingsnis 4
Paruoškite salsą: susmulkinkite pomidorus, saldžiąją papriką, česnaką, petražoles ir sudėkite į trintuvą. Suplakite ir įpilkite alyvuogių aliejaus ir sojų padažo, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Ant lavašo plokštainio pakaitomis išdėliokite pupeles ir ryžius, ant viršaus sudėkite maltą mėsą, tada sumaišytas daržoves, suvyniokite į voką ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
Kategorijos