Pasninko burrito pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Pasninko burrito

Burrito yra meksikietiškas patiekalas, panašus į arabišką šavarmą. Įdarui naudojama mėsa, pupelės, daržovės ir prieskoniai. Taip pat yra lieso burrito receptas. Jis ruošiamas be mėsos - su pupelėmis. Vegetariškas burrito yra ne mažiau maistingas, nes jam paruošti naudojamos juodosios pupelės - saldaus skonio ankštinių augalų atstovės. Vegetariško burrito receptą galima keisti savo nuožiūra, pridedant spalvingų sezoninių daržovių ir prieskoninių žolelių.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko burrito Žingsnis 1
Išvirkite pupeles. Išmirkytas pupeles sudėkite į puodą su šaltu vandeniu. Virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės (apie 60 minučių). Išmeskite į sietelį ir leiskite nuvarvėti.

Žingsnis 2

Pasninko burrito Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvėje ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje 3-4 min. pakepinkite aitriąją ir papriką, imbiero šaknį ir svogūną, kol suminkštės. Sudėkite išvirtas virtas pupeles. Išmaišykite ir troškinkite 3 minutes. Į keptuvę suberkite pomidorus ir troškinkite 2 minutes. Pagardinkite druska, įpilkite grietinės ir dar 2 min. troškinkite.

Žingsnis 3

Pasninko burrito Žingsnis 3
Pasigaminkite tortilijas. Sulenkite kukurūzų tortilijas per pusę. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 3-5 minutes. Išimkite suformuotas tortilijas ir sudėkite į vidų įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos