"Burliners" uogienės keksiukai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

"Burliners" uogienės keksiukai.

Berlyno koldūnai - tradicinis vokiškas patiekalas, ruošiamas Naujųjų metų šventėms arba karnavalui. Dabar jis populiarus visame pasaulyje. Įdarui naudojama bet kokių vaisių ar uogų uogienė, varškės kremas ar net sutirštintas pienas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Burliners" uogienės keksiukai. Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite oparą: 50 g šilto pieno sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu cukraus, įpilkite gyvų mielių ir palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių, uždengę dangčiu arba virtuviniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

"Burliners" uogienės keksiukai. Žingsnis 2
Išplakite kiaušinius su likusiu cukrumi, supilkite sviestą, mielių raugą, šiltą pieną, vanilinį cukrų ir išmaišykite. Išminkykite tešlą dalimis įmaišydami miltus.

Žingsnis 3

"Burliners" uogienės keksiukai. Žingsnis 3
Tešlą pabarstykite miltais ir iškočiokite 1,5-2 cm storio apskritimą, tada supjaustykite apskritimais (galite naudoti 6 cm stiklinę). Palikite apskritimus šiltoje vietoje 30 minučių, kad pakiltų. Kepkite koldūnus gerai įkaitintame aliejuje ir dėkite ant popierinių rankšluosčių. Leiskite šiek tiek atvėsti ir konditeriniu švirkštu užpildykite uogiene.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos