Burnoje tirpstantis julienas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Burnoje tirpstantis julienas.

Julienne gaunasi minkštas, skanus ir labai sotus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 2

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 2
Grybus supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 4

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus sudėkite grybus ir kepkite apie 4-5 minutes.

Žingsnis 5

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 5
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, sudėkite į svogūnus ir grybus ir kepkite kelias minutes.

Žingsnis 6

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 6
Į mišinį įberkite šaukštą miltų, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 8

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 8
Į kepimo indą sudėkite būsimus džiūvėsėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Žingsnis 9

Burnoje tirpstantis julienas. Žingsnis 9
Apibarstykite džiūvėsėlius tarkuotu sūriu ir dėkite į orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos