Publikavimo data: 2025-08-18
Burnoje tirpstantis julienas.
Julienne gaunasi minkštas, skanus ir labai sotus.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Į kepintus svogūnus sudėkite grybus ir kepkite apie 4-5 minutes.
Žingsnis 5
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais, sudėkite į svogūnus ir grybus ir kepkite kelias minutes.
Žingsnis 6
Į mišinį įberkite šaukštą miltų, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę, išmaišykite ir užvirinkite.
Žingsnis 8
Į kepimo indą sudėkite būsimus džiūvėsėlius. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Žingsnis 9
Apibarstykite džiūvėsėlius tarkuotu sūriu ir dėkite į orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos