Burokėlių carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Burokėlių carpaccio

Carpaccio - itališkas patiekalas iš žalios mėsos arba jūros gėrybių. Šiandien yra daug vegetariškai mitybai pritaikytų carpaccio receptų. Pavyzdžiui, burokėlių carpaccio. Tai puikus vasaros užkandis, gražus ir turtingas vitaminų. Jį lengva paruošti namuose. Burokėlius galima virti ant viryklės arba kepti orkaitėje - pasirinkite šeimininkę. Padažo skonį galima keisti pagal savo pageidavimus, jei norite, tokį karpačio galima pagardinti bet kokiu sūriu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Garstyčios, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių carpaccio Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, apelsinų sultis, vyno actą ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Burokėlių carpaccio Žingsnis 2
Burokėlius sudėkite į lėkštę. Atvėsusius burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Tokius griežinėlius tolygiai paskleiskite lėkštėje, kurioje ketinate patiekti karpačio. Burokėlius užpilkite padažu. Apšlakstykite balzaminiu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos