Burokėlių, česnakų ir graikinių riešutų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Burokėlių, česnakų ir graikinių riešutų salotos

Šis receptas pagrįstas labai paprasta ir populiaria burokėlių su majonezu ir česnaku versija. Pabandykite pridėti riešutų, ir salotos iškart įgaus įdomų ir sodrų restorano patiekalo skonį. Galite naudoti absoliučiai bet kokius riešutus pagal savo skonį. Aš naudojau anakardžių riešutus, bet salotos taip pat gerai tinka ir su skrudintais žemės riešutais bei graikiniais riešutais.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių, česnakų ir graikinių riešutų salotos Žingsnis 1
Burokėlius virkite, kol išvirs (man prireikė maždaug 1,5 val.) Patikrinkite šakute, ar burokėliai minkšti.

Žingsnis 2

Burokėlius atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Anakardžių riešutus susmulkinkite trintuvu, o česnaką sumalkite česnako malūnėliu.

Žingsnis 3

Burokėlių, česnakų ir graikinių riešutų salotos Žingsnis 3
Iš burokėlių išspauskite drėgmės perteklių, suberkite riešutus (žiupsnelį palikite papuošimui), česnaką ir majonezą, viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos