Publikavimo data: 2024-06-22
Burokėlių, česnakų ir graikinių riešutų salotos
Šis receptas pagrįstas labai paprasta ir populiaria burokėlių su majonezu ir česnaku versija. Pabandykite pridėti riešutų, ir salotos iškart įgaus įdomų ir sodrų restorano patiekalo skonį. Galite naudoti absoliučiai bet kokius riešutus pagal savo skonį. Aš naudojau anakardžių riešutus, bet salotos taip pat gerai tinka ir su skrudintais žemės riešutais bei graikiniais riešutais.
Žingsnis 1
Burokėlius virkite, kol išvirs (man prireikė maždaug 1,5 val.) Patikrinkite šakute, ar burokėliai minkšti.
Žingsnis 2
Burokėlius atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Anakardžių riešutus susmulkinkite trintuvu, o česnaką sumalkite česnako malūnėliu.
Žingsnis 3
Iš burokėlių išspauskite drėgmės perteklių, suberkite riešutus (žiupsnelį palikite papuošimui), česnaką ir majonezą, viską sumaišykite.
Kategorijos