Publikavimo data: 2023-09-12
Cezario salotos su feta.
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite daržoves ir nuplaukite vištienos filė. Apkepkite džiūvėsėlius ir paruoškite salotų padažą.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite vištienos filė. Kepkite 10-15 minučių iš vienos pusės.
Žingsnis 4
Apibarstykite filė prieskoniais ir prieskoninėmis žolelėmis.
Žingsnis 5
Atsargiai apverskite vištienos filė į kitą pusę. Apkeptą pusę pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Kepkite vištieną dar 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Vištienos filė vėl apverskite ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 7
Leiskite mėsai šiek tiek atvėsti ir po to ją supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 8
Į lėkštę kaip pirmą sluoksnį sudėkite aisbergo salotų lapus.
Žingsnis 9
Ant salotų lapų išdėliokite vyšninius pomidorus.
Žingsnis 10
Sudėkite fetos sūrį.
Žingsnis 11
Sudėkite griežinėliais supjaustytą vištieną.
Žingsnis 12
Salotas pagardinkite specialiu Cezario padažu.
Žingsnis 13
Ant viršaus užberkite šiek tiek džiūvėsėlių. Salotos paruoštos!
Žingsnis 14
Į salotas sudėkite skrudintus skrebučius ir patiekite.
Kategorijos