Publikavimo data: 2024-02-04
Burokėlių kotletai receptas
Jei iki šiol burokėlius naudojote barščiams, užpilams ar silkei po kailiais gaminti, turime gerų naujienų: jums teks išbandyti visiškai naują patiekalą iš šio naudingo produkto - burokėlių kotletus su traškia plutele.
Žingsnis 1
Burokėlius nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Tarkuotus burokėlius sumaišykite su varške ir kiaušiniu. Išmaišykite iki vientisos masės. Į burokėlių ir varškės masę suberkite miltus ir druską ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš masės suformuokite kotletus ir kepkite juos keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi, kol taps traškūs. Tada keptuvę uždenkite dangčiu ir 10 minučių troškinkite ant mažos ugnies, kol bus paruošti.
Žingsnis 4
Burokėlių kotletukus patiekite karštus.
Kategorijos