Publikavimo data: 2024-06-17
Burokėlių ravioliai su graikinių riešutų kremu ir feta
Įdomus daržovių patiekalas, patiekiamas restorane jūsų namuose. Žinoma, burokėlių ravioliai beveik niekuo nepanašūs į tradicinę šio itališko patiekalo versiją, tačiau jie pasirodo ne mažiau skanūs.
Žingsnis 1
Paruoškite marinuotus burokėlius. Daržovę lygiai nulupkite daržovių skustuku. Supjaustykite ją kuo plonesniais griežinėliais. Burokėlių griežinėlius sudėkite į užspaudžiamą maišelį arba stiklainį su dangteliu.
Žingsnis 2
Puode pašildykite vynuogių sultis, suberkite cukrų, druską ir prieskonius. Leiskite skysčiui išgaruoti iki pusės. Supilkite actą ir vėl kaitinkite, kol užvirs. Burokėlius užpilkite karštu marinatu ir sandariai uždarykite. Leiskite marinatui visiškai atvėsti ir padėkite indą į šaldytuvą. Palikite burokėlius marinuotis 24 valandas.
Žingsnis 3
Praėjus šiam laikui, prieš naudodami burokėlius nusausinkite servetėle, kad pašalintumėte marinato perteklių.
Žingsnis 4
Sudėkite raviolius. Anakardžius ir graikinius riešutus pamirkykite 3-4 valandas, tada nusausinkite. Džiovintus riešutus kartu su aliejumi, saldžiųjų aitriųjų paprikų padažu, citrinos sultimis ir česnaku sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Fetą supjaustykite stambiais kubeliais ir apšlakstykite žaliu aliejumi. Iš jos taip pat galima šaukšteliu formuoti koldūnus.
Žingsnis 6
Į lėkštę dėkite tris burokėlių griežinėlius, į vidų dėkite riešutų kremo, tada šiek tiek fetos ir burokėlius perlenkite per pusę. Viršų papuoškite mikrožalumynais arba kitais žalumynais. Lėkštę patepkite trupučiu sviesto. Paskaninkite maltais juodaisiais pipirais.
Kategorijos