Burokėlių salotos "Švelnumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Burokėlių salotos "Švelnumas"

Burokėliai - tai šakniavaisiai, kuriuos žmonės vaistams naudoja nuo II a. pr. m. e. Jis padeda mažinti kraujospūdį, didina hemoglobino kiekį, reguliuoja medžiagų apykaitą ir gerina virškinimą. Burokėliai užima vieną pirmųjų vietų tarp daržovių pagal geležies, jodo, cinko kiekį. Sultingiausios šakniavaisinės daržovės pasižymi sodria tamsia spalva ir nedideliu dydžiu.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burokėlių salotos "Švelnumas" Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Burokėlius, morkas, sūrį, kiaušinio trynį ir baltymą atskirai sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Burokėlių salotos "Švelnumas" Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Išdėliokite salotas tokiais sluoksniais, kiekvieną jų pamirkydami majoneze: burokėliai, morkos, baltymai, sūris, burokėliai, trynys. Dėkite salotas į šaldytuvą 30-60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos