Burrata su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Burrata su pomidorais

"Burrata" - tai itališkas delikatesas, t. y. mocarelos maišelis su švelniu kreminiu įdaru viduje. Kaip ir mocarela, burrata Italijoje tradiciškai patiekiama su pomidorais, bazilikais, kitomis daržovėmis ir žolelėmis. Tokios salotos būna subalansuoto skonio ir naudingos mikroelementų požiūriu. Šį sūrį geriau derinti su šviežiais prinokusiais pomidorais, ką tik nuskintus iš daržo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burrata su pomidorais Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Salotinėje sumaišykite pomidorus, česnakus ir bazilikus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, išmaišykite. Salotas sudėkite į lėkštę, ant viršaus užberkite viso maišelio sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos