Publikavimo data: 2024-05-25
Burrito ant lėkštės
Burrito lėkštėje - tai šiuolaikinė meksikietiško patiekalo modifikacija. Puikus variantas užkandžiui mokykloje, jei jį įdėsite į pietų dėžutę, o ne į lėkštę. Kaip įdarą galite naudoti vištieną, ją geriau virškina vaikų organizmas. Taip pat galite dėti daržovių ir žalumynų, pavyzdžiui, pomidorų, kukurūzų, salotų.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos šlauneles. Konservuotas aštriąsias paprikas sudėkite į trintuvą, suberkite raudonėlį, citriną, druską ir pipirus. Sumalkite. Gautu mišiniu įtrinkite šlauneles ir palikite marinuotis 6-8 val.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo, sudėkite šlauneles ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite šlauneles ant lėkštės ir 5 min. uždenkite maistine plėvele. Tada supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Surinkite burritus. Į gilų dubenį sudėkite ryžius, tada konservuotas pupeles, vištieną, kukurūzus, pomidorus ir avokadą. Pabarstykite smulkintomis kalendromis ir salotų lapais. Apšlakstykite laimo sultimis. Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos