Burrito ant lėkštės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Burrito ant lėkštės

Burrito lėkštėje - tai šiuolaikinė meksikietiško patiekalo modifikacija. Puikus variantas užkandžiui mokykloje, jei jį įdėsite į pietų dėžutę, o ne į lėkštę. Kaip įdarą galite naudoti vištieną, ją geriau virškina vaikų organizmas. Taip pat galite dėti daržovių ir žalumynų, pavyzdžiui, pomidorų, kukurūzų, salotų.
Gaminimo laikas
510 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Burrito ant lėkštės Žingsnis 1
Marinuokite vištienos šlauneles. Konservuotas aštriąsias paprikas sudėkite į trintuvą, suberkite raudonėlį, citriną, druską ir pipirus. Sumalkite. Gautu mišiniu įtrinkite šlauneles ir palikite marinuotis 6-8 val.

Žingsnis 2

Burrito ant lėkštės Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo, sudėkite šlauneles ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite šlauneles ant lėkštės ir 5 min. uždenkite maistine plėvele. Tada supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 3

Burrito ant lėkštės Žingsnis 3
Surinkite burritus. Į gilų dubenį sudėkite ryžius, tada konservuotas pupeles, vištieną, kukurūzus, pomidorus ir avokadą. Pabarstykite smulkintomis kalendromis ir salotų lapais. Apšlakstykite laimo sultimis. Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos