Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas.

Labai skanus, minkštas, aromatingas blynas. Kažkas tarpinio tarp oro pyrago ir blynų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, suplakite mikseriu.

Žingsnis 2

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. Žingsnis 2
Įpilkite grietinės, išmaišykite.

Žingsnis 3

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. Žingsnis 3
Ištirpinkite sodą citrinos sultyse.

Žingsnis 4

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. Žingsnis 4
Į tešlą suberkite cukrų, pieną arba išrūgas, miltus ir sodą. Gerai išminkykite.

Žingsnis 5

Čačoka - baltarusiškas riebus blynas. Žingsnis 5
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos