Cannelloni bolognese pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Cannelloni bolognese

Spagečiai paprastai ruošiami su Bolonijos padažu, bet kodėl neišbandžius ko nors naujo? Pavyzdžiui, įdarykite didelius makaronų vamzdelius - cannelloni - mėsa. Tas pats skonis, tik kitokio formato.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cannelloni bolognese Žingsnis 1
Visas daržoves susmulkinkite blenderiu iki vientisos masės arba supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Cannelloni bolognese Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite lašelį alyvuogių aliejaus ir kartu apkepkite visas daržoves. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos, tada įmaišykite pomidorų pastą ir kaitinkite 30-60 sekundžių.

Žingsnis 3

Cannelloni bolognese Žingsnis 3
Supilkite raudonąjį vyną ir išgarinkite 50 % skysčio. Nukelkite daržoves nuo ugnies į atskirą dubenį. Į tą pačią keptuvę dar kartą pašlakstykite aliejumi ir sudėkite maltą mėsą.

Žingsnis 4

Cannelloni bolognese Žingsnis 4
Kepkite faršą ant didelės ugnies, kol pakeis spalvą, nuolat maišydami. Į maltą mėsą grąžinkite daržoves, sudėkite konservuotus pomidorus, druską ir rozmarino šakelę. Įpilkite truputį vandens ir troškinkite ant vidutinės ugnies 30 minučių.

Žingsnis 5

Cannelloni bolognese Žingsnis 5
Kad mėsos padažas būtų vientisos konsistencijos, ingredientus susmulkinkite trintuvu. Leiskite padažui atvėsti.

Žingsnis 6

Cannelloni bolognese Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 170 °C, įjungę aukštą ir žemą kaitinimo temperatūrą.

Žingsnis 7

Minutę ar dvi pamirkykite cannelloni makaronus šaltame vandenyje, tada užpilkite padažu ir iš eilės sudėkite į makaronų dydžio formą. Ant makaronų užpilkite šiek tiek padažo ir uždenkite mocarelos griežinėliais.

Žingsnis 8

Kepkite cannelloni įkaitintoje orkaitėje 16-24 minutes (priklausomai nuo to, kiek padažo pripildyta forma), kol sūris pasidarys auksinis, o makaronai iškeps. Norėdami pagreitinti kepimą, ant apatinio aukšto galite pastatyti padėklą su vandeniu, kad būtų daugiau garų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos