Publikavimo data: 2025-08-19
Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške
Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške, yra itališkos kilmės patiekalas. Cannelloni yra storų vamzdelių formos makaronai, kuriuos patogu pripildyti įvairiais įdarais. Dėl pieno ir sūrio įdaro patiekalas būna labai minkštas, patrauklaus kreminio skonio.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite špinatus ir maišydami 3-4 minutes pakepinkite alyvuogių aliejuje. Tada į keptuvę sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Sumaišykite varškę su pipirais ir bazilikais. Į varškę sudėkite maltą mėsą ir ketvirtadalį tarkuoto sūrio, pasūdykite ir išmaišykite. Pripildykite cannelloni vamzdelius.
Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite likusius ¾ sūrio ir pieną. Sudėkite cannelloni į kepimo indą, užpilkite pienu ir sūriu ir 20 min. kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje. Palikite orkaitėje pailsėti dar 10-12 minučių.
Kategorijos