Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške

Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške, yra itališkos kilmės patiekalas. Cannelloni yra storų vamzdelių formos makaronai, kuriuos patogu pripildyti įvairiais įdarais. Dėl pieno ir sūrio įdaro patiekalas būna labai minkštas, patrauklaus kreminio skonio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite špinatus ir maišydami 3-4 minutes pakepinkite alyvuogių aliejuje. Tada į keptuvę sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške Žingsnis 2
Sumaišykite varškę su pipirais ir bazilikais. Į varškę sudėkite maltą mėsą ir ketvirtadalį tarkuoto sūrio, pasūdykite ir išmaišykite. Pripildykite cannelloni vamzdelius.

Žingsnis 3

Cannelloni, įdaryti špinatais ir varške Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite likusius ¾ sūrio ir pieną. Sudėkite cannelloni į kepimo indą, užpilkite pienu ir sūriu ir 20 min. kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje. Palikite orkaitėje pailsėti dar 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos