Cannelloni receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Cannelloni receptas

1907 m., Sorentas, restoranas "La Favorita. Šefas Salvatore Coletta pagamina makaronų vamzdelį, užpildo jį malta mėsa ir sutvirtina dantų krapštuku. Taip atsirado garsusis įdarytų vamzdelių patiekalas. Cannelloni su malta mėsa receptas iš karto pavergė italus, o kiek vėliau paplito viso pasaulio virtuvėse. Didelė tikimybė, kad cannelloni su malta mėsa pagal Sorento šefo receptą šiandien atsidurs jūsų virtuvėje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cannelloni receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sutarkuokite sūrį ir išlydykite sviestą. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Cannelloni receptas Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje 5 min. pakepinkite maltą mėsą ir smulkintą svogūną, tada sudėkite česnaką, pomidorų sultis ir troškinkite dar 10 min. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Cannelloni receptas Žingsnis 3
Kanelonus pripildykite maltos mėsos, įdarytus vamzdelius sudėkite ant kepimo skardos, ant viršaus paskleiskite likusią maltos mėsos dalį (jei jos yra), aptepkite lydytu sviestu, pabarstykite sūriu ir uždenkite folija.

Žingsnis 4

Cannelloni receptas Žingsnis 4
Kepkite 25 min. iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.Jei norite, kad plutelė būtų auksinės spalvos, likus 10 min. iki kepimo nuimkite foliją.

Žingsnis 5

Cannelloni receptas Žingsnis 5
Patiekite patiekalą karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos